• (06) 1 4600-535 | (06) 20 999 0393 | Budapest, Pesti út 237. Home Center (A/61 üzlet) |

Magunkról

Hifi Station kft.

HIFI STATION Magyarország egyik legnagyobb elektronikai termék importõre és nagykereskedõje. Cégünk több multinacionális áruházlánc beszállítói. Jelenleg az egyik legnagyobb autóhifi viszonteladói hálózatattal rendelkezünk. 

Saját üzletünk és autóhifi / fejhallgató és külön házimozi  bemutatótermünk van, melyekben nagy kínálattal, magas szaktudással várjuk az érdeklõdõket, vásárlókat. Cégünk hatalmas, szinte 100% választékot és árukészletet biztosít az általunk importált és forgalmazott termékekre, a legversenyképesebb áron fogyasztók és viszonteladóik részére. Célunk az autó hifi és hifi termékek népszerûsítése Magyarországon, segítséget nyújtva a minõségi zenehallgatáshoz.

Budapesten az egyik legkomolyabb házimozi és hifi bemutatótermünkben nagy szeretettel várjuk a zene és filmrajongókat.

Importõrei vagyunk több Olasz háztartási gép és otthoni szórakoztató elektronika gyártónak.

Kínálatunkban megtalálhatóak elektromos mobilitás termékek is, mint az eBike és eRoller.
1997
Júniusban alakítottuk meg cégünket és kizárólagos szerzõdést kötöttünk a német macAudio céggel autóhifi termékeik értékesítésére. 

1998
Hivatalos nagykereskedõi lettünk a Dietz kábel, kiegészítõ és tartozékoknak és a Kenwood autóhifi termékeknek. 

1999
Megkapjuk elsõ elismerésünket a macAudio cégtõl kimagasló forgalmunkért. A macAudio elsõ a németországi eladások alapján. Cégünk megkezdi a Clarion és Nakamichi fejegységek nagykereskedelmi forgalmazását. Cégünk a XIV. kerületbe nagyobb telephelyre költözik a Róna utcába. Ebben az évben megrendeztük elsõ saját finanszírozású, ingyenes kiállításunkat és versenyünket, a NINJA PARTY-t, Veresegyházán hatalmas sikerrel. Felhõtlen szórakozás, szikrázó napsütés, jókedv, vigasság és persze napszúrás. Megjelenik a Tuning & Stereo újság, melyben elkezdünk hirdetni. Mi vagyunk a legnagyobb hirdetõk. 

2000
A Tuning & Stereo Partyn, Siófokon a legnagyobb kiállítóként veszünk részt. 

2001
Megkezdjük a JVC autórádiók nagykereskedelmi forgalmazását. A Tuning & Stereo kiállításon ismét a legnagyobb kiállítóként vettünk részt. A standunk közepére felépítettünk egy hatalmas várat, mely köré 13 demoautóval mutattuk be a macAudio legfrissebb termékeit. 

2002
MacAudio termékekkel épített demoautóink hazai és nemzetközi sikereket értek el. A Renault megnyeri a nemzetközi hangzásversenyt, Peugeot demoautónk második helyet szerez. A macAudio az év viszonteladójának választja cégünket. Új telephelyre költöztünk a Fogarasi út 198-ba. Ebben az évben elmarad a nyári Tuning&Stereo party, ezért úgy döntöttünk, hogy saját kiállítást rendezünk. A Balaton partján, Keszthelyre esett választásunk, ahol egy fergeteges bulit rendeztünk, HANGZAVAR kiállítás néven. A show-n volt hangzás és hangnyomás mérés, kipufogó hangnyomás mérés, játékok, tuning és hifi bemutató, bungee jumping, vizifoci, bika, lufivár a gyerekeknek, csodálatos táncos lányok és fellépett az Animal Cannibals. Ebben az évben az egyik legérdekesebb demoautónk egy Big Foot volt, mely a kiállításon megmutatta tudását is, négy autót döngölt a földbe. 

2003
Amerika és a világ egyik legnagyobb vállalata, az amerikai Audiovox cég többségi tulajdont szerez a macAudio cégbe. Cégünk macAudio-tól újabb elismerést kap a kiváló marketing munkáért. Létrehozzuk az Autóhifipont nevet és viszonteladóink már ezen néven folytatják értékesítésüket. Tavasszal megjelent az elsõ Autóhifipont reklámújságunk, 12 oldalon 100.000 példányban. Az év õszén szerzõdést kötöttünk a Robert Bosch Magyarország-gal a Blaupunkt autóhifi termékek nagykereskedelmi forgalmazására. Év végén jelent meg második Autóhifipont újságunk, már 16 oldalon és 150.000 példányban. 

2004
Cégünk ismét elnyeri a macAudio cégtõl a legjobb marketinges díjat. Februárban hivatalos nagykereskedõi szerzõdést kötöttünk a Sony Hungáriával a Sony autó hifi termékek nagykereskedelmi forgalmazására. Márciusban kizárólagos szerzõdést kötöttünk az AUDIOVOX multimédiás termékek magyarországi forgalmazására. Az Audiovox cég ekkor kezdi meg mûködésétét az Európai piacon. Céljuk, mint Amerikában a piacvezetõ szerep elnyerése. Ebben az évben négyszer jelentettük meg az Autóhifipont újságot, alkalmanként több, mint 400.000 példányban. A Tuning&Stereo elsõ ízben rendezett háromnapos fesztivált, hatalmas sikerrel, melyen cégünk a legnagyobb kiállítóként, majdnem egy egész hangárt megtöltött. A rendezvény Gyõr mellett Péren volt. 

2005
A macAudio fennállásának 25 éves jubileumát ünnepli. Bemutatja új logóját. és több, mint 50 új termékkel lepi meg a vásárlókat. A macAudio ebben az évben Európa legsikeresebb és legnagyobb autóerõsítõ és hangszóró gyártója. Az Audiovox termékekkel egyre nagyobb sikereket érünk el, a cég a piacvezetõ szerep megszerzése érdekében kínálatát megduplázza, árait még versenyképesebbé teszi. Tavasszal kizárólagos szerzõdést kötöttünk az olasz Elettromedia céggel, a csúcsminõségû autó hifi erõsítõirõl híres Audison, a világszínvonalú kiegészítõkrõl híres AZ Audiocomp és a vadonatúj Audison erõsítõk színvonalát képviselõ Connection kábelek és tartozékok termékek kizárólagos forgalmazására. Áprilisban megkezdtük telephelyünk bõvítését, hogy ügyfeleinknek még nagyobb választékot, még kényelmesebb kiszolgálást tudjunk biztosítani. A Gyõri sportcsarnokban megrendezett, Tuning&Stereo shown, mint állandó és legnagyobb kiállítók ismét jelentõs standdal és fantasztikus demóautókkal mutattuk be a kínálatunkat. Ebben az évben már két standon, több, mint 16 autóban, számtalan vitrinben 450 négyzetméteren mutattuk be a legújabb termékeinket. Ezen a shown mutattuk be elõször a Ford Mustang demóautónkat, melybe a legújabb macAudio erõsítõket és hangszórókat, valamint több mint 13 darab Audiovox monitort és számtalan Audiovox elektronikát építettünk bele. A kiállítás keretében mutattuk be legfrissebb Autóhifipont újságunkat, immáron, több mint félmillió példányban. Ford Mustang demóautónkkal az ország számtalan pontján, kisebb-nagyobb rendezvényeket bejártunk. Az autó nemzetközi sikereket is elért. A németországi Sound Off magazin Európa legszebb demóautóként több oldalon keresztül, címlapra és poszterre téve mutatta be. A Szlovák autóhifi magazinban a Mustangról, több oldalas beszámoló jelent meg. Az autó a régió egyik legnagyobb nemzetközi autó kiállításán Nyitrán szeptemberben meghívottként vesz részt, nem kis sikerrel. Szeptember végén befejezõdött cégünk telephelyének átalakítása. 

2006
Januárjától lehetõséget kínálunk, hogy látogatóink részt vegyenek bemutatótermünkben a világ egyik legjobb autó hifi erõsítõjének az Audison Thessis HV Venti-nek a bemutatóján. Megismerhették az erõsítõ tervezésének filozófiáját, tervezésének és építésének különlegességeit és nem utolsó sorban lehetõségük nyílt az erõsítõ meghallgatására. Májusban a legnagyobb kiállítóként, közel 800 négyzetméteren vettünk részt a Budapesten megrendezésre került LUXUSAUTÓSHOW-n. A kiállítást több mint 100.000 ember látogatta. A kiállított autókon és termékeken kívül, saját színpadunkon fellépet Ganszta Zoli és a Kartel, fantasztikus táncos lányok, a zenét DJ Oswald szolgáltatta, a hangulatról El Nino, dobos gondoskodott. 2006-ban több mint 25 kiállításon veszünk részt Magyarországon és külföldön. Ford Mustang demóautónkkal egy közös reklámozás keretében együttmûködtünk a hazai zenei ipar egyik legnagyobb csapatával a Crystal együttessel. 

2007
Januárban, Bécsben vettünk részt a Luxusautóshow-n, ahol Ford Mustang demoautónkat egy osztrák gyûjtõ megvásárolta. Továbbra is megtekinthetõ egy Bécs melletti autós múzeumban. Júniusban kizárólagos szerzõdést kötöttünk a CLARION céggel termékeik magyarországi forgalmazására. Így ismét egy világhírû autó hifi gyártó magyarországi importõrei lettünk. Szeptemberben megrendezett Budapesti Luxusautó show-n ismét a legnagyobb kiállítóként, minden korábbinál nagyobb színvonalon mutattuk be az általunk importált és forgalmazott márkákat. Standunkon, olyan különlegességekkel találkozhattak, mint a Clarion VW Cafter demóautója Németországból és a Blaupunkt OPEL Astra Showcarja Szlovéniából. 

2008
Tavasszal ismét tervezésbe fogtunk. Egy új autót akartunk építeni. Egy olyat, ami méltán mutatja be cégünk autó hifibe vetett hitét. Ismét összeállt a profi csapat és nagyon rövid határidõ alatt elkészítettük a Tûzmadarat, a macAudio és Audiovox termékek bemutatására készült új demóautónkat, a Pontiac FireBird-öt. Az autót ebben az évben számtalan kiállításon és rendezvényen mutattuk be. Ebben az évben cégünk segített kiadni, egy induló zenei csapat elsõ CD-jét. A Round Nine együttes igényes Jazz-Funk zenét játszik. Az album kíváló hangzással készült el. Az albumon egy számítógépen megnézhetõ videoklipp is található, melyben feltûnik a Pontiac kiállítási autónk. 

2009
A Márciusban megrendezett Carstyling TuningShow egyik legnagyobb kiállítójaként vettünk részt. A standunkon olyan különlegességeket mutattunk be, mint a macAudio Fiat 500 showautója, vagy a Clarion VW Beattleje. 

2010
Márciusban a Carstyling TuningShow ismét az egyik legnagyobb kiállítójaként vettünk részt. A standunkon olyan különlegességeket mutattunk be, mint a macAudio Nissan 350z-je Németországból. A showra ismét autót építettünk. Egy Toyota Yarisra esett a választás. Tuningolt verda, Lamborghini, felnyílós ajtókkal. Most Clarionnal töltöttük meg. Megszámlálhatatlan monitor, erõsítõ, mélynyomó és multimédia. Az oldalán hatalmas sárkány. Áprilisban megnyitottuk új üzletüket Békéscsabán, majd Májusban Debrecenben. Üzleteinkben a teljes választék azonnal, raktárról elérhetõ. A HIFI STATION már három helyen érhetõ el az országban. Júniustól beszállítói lettünk a Norauto cégnek. Júliustól a Média Markt/Saturn csoportnak. Augusztustól cégünk szerzõdést kötött a JVC Európai márkaképviseletével a termékeik magyarországi nagykereskedelmére. Így ennek a terméknek is importõre lettünk. Ismét a hazai zenei ipart támogattuk. Most egy fantasztikus Smooth-Jazz csapatra esett a választásunk. Ez is egy fantasztikus lemez, olyan magyar sztárokkal és zeneszerzõkkel, mind György Ákos, Csepregi Gyula vagy Kátai István. A lemezen Dave Samuels, többszörös Grammy-díjjas vibrafonos is hallható, mint az együttes tagja. A lemez az igényes zenehallgatóknak kötelezõ. Decembertõl kizárólagos magyarországi importõre lettünk a Phonocar termékeknek. A gyártó 1965 óta gyárt autóhifi kiegészítõket és termékeket. 

2011
Cégünk lett a HECO szobai hangfalak kizárólagos Magyarországi képviselõje. A HECO 1949 óta a hangfalgyártás élvonalába tartozik. Bemutatótermeinkben a teljes választék meghallgatható, raktárunkból minden modell azonnal elérhetõ. Márciusban megérkezett raktárra a HECO legnagyobb hangfala, a Statement. A 900.000Ft-os hangfalpár ezáltal teljessé tette a választékot. Március közepén, természetesen, mint Magyarország egyik legnagyobb hifi importõre és nagykereskedõje, idén is a legnagyobb standdal voltunk jelen a Tuningshown. Hogy valami újat mutassunk, három kis pókot, Polski Fiat 126p-t tuningoltunk fel és raktunk tele autóhifi termékekkel. Az egyik autó a macAudio – Audiovox termékek bemutatóautója. 4 db 30cm-es STX mélynyomó, ZX Black Edition erõsítõk, Revolution X hangszórószettek, Audiovox monitorok és díjnyertes VME9325TS lett beleépítve. A másik autót a Phonocar termékeivel töltöttük fel. Ebbe az autóba, több mint 12.000W szólalt meg, a két 30cm-es SPL mélynyomóból. Phonocar Otto erõsítõk a hangszórókat, a digitális PH320D a mélynyomókat hajtotta meg. A hangot és képet a Phonocar VM032-es dupla DIN multimédiája szolgáltatta. A harmadik autó egy kabrió, nyitott változat lett, melybe a Clarion legújabb termékei kerültek. Az egyik standon a HECO hangfalak is bemutatásra kerültek. Vidéki üzleteinket bezártuk és Budapesten, a Fehérvári úton nyitottunk egy új üzletet. A bolti eladásainkat Budapestre koncentráltuk. Elkészítettük új web áruházunkat a Hififutár.hu oldalt, amelyen a teljes kínálatot elérhetõvé tettük. 

2012
Cégünk kizárólagos képviselõje lett az Acoustic Research márkának. A nagy múltú Amerikai vállalat a felsõkategóriás hangfalairól és elektronikáiról híres. Cégünk a kábeleinek és Bluetooth hangszóróinak forgalmazását kezdte el. Szintén kizárólagos importõri szerzõdést kötöttünk az StP céggel. Az Orosz gyártó professzionális hang, hõ és rezgéscsillapító anyagokat gyárt, amelyeket autós és házi használatra terveztek. A termék tökéletesen illeszkedett a kínálatunkba. Az Elettromedia céggel is szorosabbra fûztük a kapcsolatot. A Hertz autóhifi termékeknek is mi lettünk a kizárólagos forgalmazói. Így cégünk a legnagyobb választékkal rendelkezõ kereskedõ lett Magyarországon. Ebben az évben is részt vettünk az AMTS show-n. Szokásunkhoz híven a legnagyobb kiállítói stand volt a miénk. Elhoztuk Magyarországra a macAudio új showautóját a Mini Clubmant. A Sony standunkon egy Mustangot állítottunk ki, amelybe a legújabb autóhifi termékek voltak szerelve. A JVC-t egy Hummerrel képviseltük, Hertzbõl a gyártó Fiat 500 autóját hoztuk el. A rendezvénynek hatalmas sikere volt. 

2013
Folytattuk a sikeres kereskedést. Forgalmunkat évrõl évre folyamatosan növelni tudtuk. Ebben az évben az AMTS show-n készítettünk egy HECO - JVC bemutatótermet, ahol a JVC csúcskategóriás projektorával és a HECO Statement – Celan hangfalaival mutattuk be a tökéletes kép és hangminõséget. A JVC standunkon raklapokból készítettük ugratókat, ahol táncosok és triál kerékpárosok népszerûsítették a termékeket. Külön standon mutattuk be az StP rezgéscsillapító anyagokat és azok használatát. Hertzbõl Olaszországból érkezett az autó a standunkra. Egy brutálisan átalakított Fiat, amelynek hatalmas sikere volt. MacAudioból a teljes átalakított Nissan 350z-t hoztuk el. A stand egyik legsikeresebb látványossága volt. Audisonból egy Seat autót mutattunk be a nagyközönségnek a legújabb fejlesztésekkel. Ebben az évben a Budapesti Fehérvári üzletünket bezártuk, mert megegyeztünk a Lurdy-ház bevásárló centrummal. Így már 140 négyzetméteren tudtuk a választékot bemutatni. Olyan áruházat akartunk létrehozni, ami egyedülálló Magyarországon. Hifiben és Autó hifiben az alaptól a legnagyobb kategóriáig széles választékkal és raktárkészlettel rendelkeztünk. Az üzletet Október elején tudtuk megnyitni. Szerzõdést kötöttünk az Onkyo, NAD, Teac forgalmazásra a Magyarországi importõrrel, hogy a márkákat bemutatótermi színvonalon mutatjuk be. Novemberben részt vettük az Audio-Video Trend Hifi és Házimozi shown Budapest egyik legnevesebb Dunaparti hoteljában. Egy 100 négyzetméteres helységben mutattuk be a HECO The New Statement hangfal hangját, valamint a teljes HECO választékot. Kiállítottuk az Onkyo, Teac, JVC és Acostic Research legújabb fejlesztéseit. 

2014
Az AMTS show-n autóhifiben ismét a legnagyobb standdal jelentünk meg hatalmas sikerrel. A rendezvényen az autó hifire koncentráltuk. Több showautóval mutattuk be a legnagyobb újdonságokat. Szerzõdést kötöttünk tavasszal, a Sharp céggel, hogy a televíziókat, szórakoztató elektronikai termékeiket az üzletben márkabolti szinten mutatjuk be. Áprilisban kezdtünk bele a forgalmazásba és rövid idõn belül nagy sikert értünk el. Üzletünkben a Sharp professzionális termékei is raktárról elérhetõek. Így azonnal ki lehetet próbálni és meg lehet vásárolni akár a 80” TV-ket is. A Lurdy házban található üzletünket tovább fejlesztettük és Szeptembertõl ki tudtuk bõvíteni további majdnem 100 négyzetméterrel. Külön készítettünk egy High End bemutatórészleget, egy Dolby Atmos bemutatótermet és több Házimozi és Hifi pontot. Plázában hasonló üzlet nincs Magyarországon. Kínálatunk és árubemutatásunk egyedi. Az üzletünk egyik fele csak a High End termékekrõl, a Hifirõl szól, a másik felében autó hifi, fej és fülhallgatók, valamint háztartási kisgépeket vásárolhatnak meg az érdeklõdõk. A választékot folyamatosan a vásárlói igényekhez alakítjuk. Az üzlet bõvítésével egy idõben szerzõdést kötöttünk az olasz Trevi és G3 Ferrari céggel. Hivatalos importõre lettünk a Trevi szórakoztató elektronikai termékeknek, a Trevidea és G3 Ferrari kis háztartási termékeknek. Üzletünkben a teljes választékot elérhetõvé tettük. Novemberben ismét részt vettünk a Hifi és High End Show-n. A HECO új zászlóshajóját a High End Concerto Grossot mutattuk be. A standunkon Sharp, Onkyo, Nad, Teac, JVC és AR termékek teljes választékát mutattuk be a nagyközönségnek. 

2015
A 2015-ös évben is sikerült megállapodnunk cégekkel, márkáik magyarországi kizárólagos forgalmazására. Ebben az évben lettünk az amerikai 360fly 360 fokos valós videokamera és a Singtrix profi karaoke rendszer képviselõi. Az egyik legnagyobb szerzõdésünk az Audiotechnik Dietz céggel köttetett a Dietz márka képviseletére. A Dietz termékeket korábban is a forgalmaztuk, de 2015-tõl lettünk a márka importõre.

Ebben az évben is megrendezésre került az AV Trend és Hifi Show, ahol az egyik legszebb termet sikerült megszereznünk. A hotel szobájából a kilátás a Budai várra volt. Csodálatos látvány mellett mutathattuk be a Heco vadonatúj fejlesztéseit. A Direkt hangfalnak fantasztikus sikere volt.
Lurdy házban található Üzletünkben a legszélesebb választékban mutatjuk be az Onkyo termékeket, ezáltal Onkyo bemutatóterem lettünk, amelyhez weboldalt is készítettünk.


2016
A 2016-os számos új terméket hozott. Elsõként szerzõdést kötöttünk a Girmi kis háztartási termékek képviseletére, majd a Macrom autóhifi és szórakoztató elektronikai termékek következtek. 

Ebben az évben is megrendezésre került az AMTS show, ahol szokásunkhoz híven a legnagyobb kiállítóként vettünk részt. A macAudio autót kissé átalakítottuk, Hertzbõl ismét bemutathattuk a Cyclont, ami a show legnagyobb sikere volt. Természetesen a teljes választékot bemutattuk nagy sikerrel.
A kiállítás után tovább dolgoztunk választékunk tökéletesítésén. Szerzõdést kötöttünk a német Oehlbach kábel és kiegészítõ gyártó termékeinek importjára. A gyártó kiváló minõségû kábeleket gyárt 30 év jótállással. A termék kiválóan illeszkedik a kínálatunkba.

A nyár egy teljesen új terméket hozott a palettánkra. Szerzõdést kötöttünk a híres, olasz Bialetti céggel, hogy képviseljük a Bialetti kotyogós és eszpresszó kávéfõzõit, edényeit, kiegészítõit, az Aeternum edénycsaládot, valamint a Dolce Chef tészta és süteménykészítõkiegészítõit. 
Lurdy házban található üzletünket átalakítottuk és a kis háztartási gépeket teljesen elkülönítettük a szórakoztató elektronikai termékektõl. Ezáltal létrehoztuk az olaszáruk boltja üzletet, ahol minõségi olasz háztartási gépeket, eszközöket és edényeket kínálunk a tisztelt vásárlóinknak.

2016 szeptemberében jelen voltunk Európa egyik legnagyobb rendezvényén a Németországban megrendezésre került IFA show-n, ahol újabb márkákra szerzõdtünk le. A német Magnat LZR egy vadonatúj, lézeres technológiával tökéletesített High End fej és fülhallgató családra, az Amerikai 808Audio bluetooth audio eszközeire, valamint a Striiv okosórákra.
2016 Novemberében ismét megrendezésre kerül az AV Trend és Hifi show, ahol ugyanazon helyet sikerült megszereznünk és a Heco új hangfalát, az Element-et mutatjuk be.

2017
Megnövekedett forgalmunk miatt úgy döntöttünk, hogy Lurdy házban található kiskereskedelmi egységünket megszûntetjük. Nagyobb figyelmet fordítunk a megnövekedett nagykereskedelmi forgalomra. Új raktárakat és irodákat kellett béreljünk, hogy elférjünk. 

AMTS kiállításon ismét a legnagyobb kiállítóként vettünk részt. Új MacAudio Mini demóautónk nagy sikert aratott, csak úgy mint a Németországból és Olaszországból érkezett showautók. 

Áprilisban úgy döntöttünk, hogy a Bialetti cég gyártójával megszakítjuk együttmûködésünket. Így a Bialetti, Aeternum és Dolce Chef termékek forgalmazása megszûnt részünkrõl.

Júniusban ünnepeltük cégünk 20 éves fennállását. Bûszkék vagyunk arra, hogy 20 év alatt végig nyereséges és folyamatosan növekvõ vállalkozást sikerült létrehoznunk.

Szervíz hatékonyságunk növelésének szempontjából a termékeket a gyártó szervízében javítatjuk.

November végén a Clarion bejelentette, hogy azonnali hatállyal megszûnteti Európában a kiskereskedelmi értékesítést és a jövõben az autóipari beszállításokra fog fókuszálni. Igy az importõri szerepünk az év végével megszûnt. 

2018
A Macrom cég piacra dobta elektromos scooterjét, ami sikeres Magyarországi eladásokat jelentett.

Az AMTS kiállításon a megszokott módon a legnagyobbak voltunk. Minden évben a kisorsolásra kerülõ autóba mi szállítjuk az elektronikai eszközöket. Standunk ismét látványosra sikerült. Elhoztuk Németországból a VW Golf 7 showautót, egy Amerikai platós autót tele hangszóróval és rúddal, ahol Magyar versenyrúdtáncosok szórakoztatták a közönséget nagy sikerrel.

2019
Az év elején azt a döntést hoztuk, hogy a Sonyval megszûntetjük a 2004 óta tartó együttmûködésünket és a továbbiakban lemondunk a hivatalos autóhifi nagykereskedelmi szereprõl.

Az AMTS kiállításon bemutattuk a nagy népszerûségnek örvendõ vízálló és hajóba, motorba szerelhetõ Hertz termékeket. Standunkon megtalálhatóak voltak a macAudio, Audison, Hertz, Macrom, JVC termékek.

Mivel kinõttük ismét telephelyeinket úgy döntöttünk eljütt az ideje tovább fejlõdni. Gyorsan meg is találtuk azt a helyet, amely megfelelt elvárásainknak. Májusban véglegesen meg is történt a költözés. Budapesten a XVII. kerületben a Home Centerben vásároltuk meg új bázisunkat, ahol a raktár, bolt és iroda egy helyre kerülhetett.
Az üzletünk tágasabb és világosabb lett. Az irodák közelebb kerültek egymáshoz. A raktárunk a legújabb anyagmozgatókkal, targoncával és egyéb eszközökkel lett felszerelve, így sokkal hatékonyabb, gyorsabb és eredményesebb munkát eredményezett. Az új telephelyünkre a nagyobb kamionok is könnyebben behajthatnak, könnyebb a parkolás és sokkal gyorsabb lett az áruátvétel folyamata.

A házimozi és hifi bemutatótermünket a XVI. kerületben az Ostorhegy utcába hoztuk létre. Célunk az volt, hogy otthoni körülmények között tudjuk megmutatni az érdeklõdöknek a legújabb technikákat. Mindent beleadtunk, hogy a legigényesebb körülményeket tudjuk biztosítani. Akik már jártak nálunk azt mondják, hogy az egyik legszebb bemutatóterem lett Budapesten. Szeptemberben nyitottuk meg. Profi házimozi és hifi bemutatótermünk elõzetes bejelentkezéssel fogadja az érdeklõdõket.

Összel tovább színesedett a palettánk. Megérkeztek a Macrom cégtõl az eBike-ok, valamint a Trevi cégtõl a Velociptor elektromos roller. 

Kizárólagos import termékeink:

 • macAudio 
 • HECO 
 • Acoustic Research 
 • Magnat LZR 
 • Oehlbach 
 • 808Audio 
 • JVC 
 • JVC Pro 
 • Audison 
 • Hertz 
 • Connection 
 • AZ Audiocomp 
 • StP 
 • Trevi 
 • Trevidea 
 • G3 Ferrari 
 • Girmi 
 • Macrom 
 • Phonocar 
 • Dietz
 • RCA

  Üzleteinkben elérhetõ további termékek:
 • Teac 
 • Onkyo 
 • Nad 
 • Magnat
 • Ugrás az oldal tetejére